Ολυμπιακός: Υπέγραψε τη λύση συνεργασίας ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Υπέγραψε τη λύση συνεργασίας ο Μαρσέλο

Σε δέκα συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα» πέτυχε τρία γκολ

Τίτλοι τέλους και μάλιστα με… άδοξο τρόπο στη θητεία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέγραψε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαρσέλο είχε μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και στα τρία του Κυπέλλου με Άρη και ΑΕΚ, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την ομάδα ήταν στις 11/01 στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπου σκόραρε κι ένα γκολ.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχοντας σκοράρει και τρία γκολ, όλα στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το συμβόλαιο το οποίο είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό ήταν για 1+1 χρόνια.

Από την αρχή φάνηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ αφού έμενε εκτός αποστολής σε πολλούς αγώνες, με την κατάσταση να βελτιώνεται κάπως κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας που έκανε η ομάδα την περίοδο του Μουντιάλ 2022.

Παρ’ όλα αυτά, γρήγορα τα πράγματα χειροτέρεψαν ξανά αφού ο Μαρσέλο φέρεται να πήρε εκ νέου τα κιλά που έχασε και γενικά με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και επισήμως, πλέον, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέφερε το εξής σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του κλαμπ στο Twitter:

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!».

 

Μαρσέλο: Ευγνώμων που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, για πάντα στην καρδιά μου

Ο Μαρσέλο μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram,  λέει τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

«Έζησα αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, όπου με καλωσόρισαν με θέρμη σε αυτό το νέο μου «σπίτι». Όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποί του θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θα έχουν όλη την καρδιά μου και αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά μου σε αυτή τη απίστευτη χώρα.

Μπορώ μόνο να εκφράσω ευγνωμοσύνη που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ακόμα και σε μία σύντομη θητεία η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα θα με συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σήμερα λέω αντίο αλλά αφήνω την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου στον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό και τους φιλάθλους της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα πετυχημένο και καλό μέλλον. Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ».