Επίθεση σκύλου σε μωρό – Συγκλονίζει η μητέρα του παιδιού: «Δεν ήξερα εάν είχε μάτι»

Επίθεση σκύλου σε μωρό – Συγκλονίζει η μητέρα του παιδιού: «Δεν ήξερα εάν είχε μάτι»

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της μητέρας του 8 μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο στην Κρήτη. «Δεν ήξερα εάν είχε μάτι» τόνισε εξηγώντας πως είδε το μωρό μέσα στα αίματα.

Η μητέρα του μωρού μίλησε τη Δευτέρα (5/9) στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέροντας: «Το παιδί είναι τραυματισμένο, πονάει. Δεν μπορώ να του βάλω τα φάρμακα, αρχίζει και κλαίει. Είναι δαγκωμένο στο πρόσωπο, στο μάτι, κάτω από το μπράτσο και τον μηρό».

«Αν ήταν σε καρότσι, δεν ξέρω αν θα ζούσε»

«Ο σκύλος είναι πολύ επιθετικός» τόνισε η μητέρα του βρέφους και υποστήριξε: «όποιος και να περάσει γαβγίζει… Ενώ έβγαιναν από το σπίτι, ο σκύλος πήρε φόρα, επιτέθηκε στο παιδί μου και άρχισε να το δαγκώνει».

«Αν ήταν σε καρότσι, δεν ξέρω αν θα ζούσε το παιδί μου. Η μάνα μου μού έφερε το παιδί μέσα στα αίματα, δεν ήξερα αν το παιδί μου είχε μάτι» δήλωσε συμπληρώνοντας πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου, είπε στον σύζυγό της πως δεν έφταιγε το ζώο.

«Μπήκα στο σπίτι πανικόβλητος» τόνισε ο πατέρας του παιδιού. «Ο σκύλος δεν έφαγε το παιδί σου, η πεθερά σου το έβαλε εκεί» ανέφερε ότι του είπε η γυναίκα.

«Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για ευνόητους λόγους. Υπέστη ξυλοδαρμό» λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

«Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για ευνόητους λόγους. Δεν έχει ειπωθεί ότι εγώ υπέστη ξυλοδαρμό από τον πατέρα, όταν πήγα να βοηθήσω να πάμε το παιδί στο νοσοκομείο» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η ιδιοκτήτρια του σκυλιού.

«Έχουν γίνει δύο μηνύσεις, για ξυλοδαρμό και για απειλές εναντίον εμού και του σκυλιού» επεσήμανε και εξήγησε ότι «το σκυλί δεν έφυγε ποτέ από την αυλή του. Δεν μου έφυγε ποτέ από το χέρι».