Μαχαίρωμα 27χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μαζέψτε την κόρη σας θα την σκοτώσω», είχε διαμηνύσει η κατηγορούμενη

Μαχαίρωμα 27χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μαζέψτε την κόρη σας θα την σκοτώσω», είχε διαμηνύσει η κατηγορούμενη

Το είχε πει η δράστιδα στους γονείς τους θύματος, σύμφωνα με τον δικηγόρο της - Πως περιγράφει η παθούσα το περιστατικό της επίθεσης

Νέες διαστάσεις παίρνει η επίθεση με μαχαίρι της 25χρονης για λόγους ερωτικής αντιζηλίας σε 27χρονη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το θύμα καταγγέλει ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του, ενώ τίχε διαμηνύσει στους γονείς της ότι θα την... σκοτώσει.

Η 25χρονη είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της. Το θύμα υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη είχε εμμονή μαζί της, ενώ αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το σύζυγό της.

Τομ θύμα που παραμένει στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και έχει υποβληθεί σε χειρουργείο στην κοιλιά έχοντας πλέον διαφύγει τον κίνδυνο μίλησε στο Mega .

Η 27χρονη που δέχθηκε 3 μαχαιριές δίνει μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό. Διαψεύδει ότι είχαν κάποιο ραντεβού και λέει ότι η 25χρονη την κυνήγησε στον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι της αδελφής της.

«Πήγαινα στην αδελφή μου και ήρθε αυτή, έτρεχε και μου φώναξε «Ιωάννα έλα να σου πω κάτι». Και εγώ έτρεχα, έτρεχα… Πριν ανοίξει η αδελφή μου την πόρτα μου έχωσε 2 μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο», ήταν τα λόγια της 27χρονης.

«Δέχθηκε απρόκλητη επίθεση δολοφονική επίθεση από μια γυναίκα ζηλόφθονα, η οποία θέλησε να αφαιρέσει τη ζωή της με οργάνωση σχεδιάζοντας το έγκλημα», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Όπως αποκαλύπτει η 27χρονη, είχε δεχθεί επίθεση από την 25χρονη και στο παρελθόν ενώ είχε στείλει απειλητικά μηνύματα και στους γονείς της ότι θα τη σκοτώσει.

«Είχε δεχθεί μηνύματα και οι γονείς της είναι γνώστες ότι μαζέψτε την κόρη σας διότι θα τη σκοτώσω. Είχε πει η ίδια η δράστιδα στους γονείς του θύματος. Της έγραφε ότι θα τη σκοτώσει ότι έχει εμμονή ότι είναι πιο όμορφη από εκείνη και αν είχε σχέση με το σύζυγό της θα κατέστρεφε εκείνη και την οικογένεια της», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του θύματος.

Ο εισαγγελέας άσκησε στην 25χρονη ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και η απολογία της είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το πρωί.