Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του πως θα της «σπάσει το κεφάλι και το σπίτι»

Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του πως θα της «σπάσει το κεφάλι και το σπίτι»

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Άνδρας απείλησε στο λιμάνι της Σκοπέλου την πρώην σύντροφό του ότι «θα της σπάσει το σπίτι και στην συνέχεια θα της σπάσει το κεφάλι».

Το περιστατικό συνέβη την 1η Αυγούστου και η γυναίκα καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία και ο πρώην σύντροφό της συλλαμβάνεται και οδηγείται ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο αποφάσισε την ενοχή του και του επέφερε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, εφέσιμη.

Η νεαρή μητέρα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της πρώτη φορά το 2017, αλλά τελικά πείσθηκε ότι μπορούν να έχουν μια ήρεμη σχέση για το μεγάλωμα των διδύμων που αποκτήθηκαν εκτός γάμου και που το ένα εξ αυτών έχει εκ γενετής αναπηρία 96%, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε και έκτοτε, τα τελευταία 5 χρόνια η μητέρα των διδύμων περνάει το δικό της Γολγοθά ανατροφής των επτάχρονων παιδιών, έχοντας συχνά- πυκνά να διαχειριστεί την οργή, τις απειλές και τις φωνές του οξύθυμου πρώην συντρόφου, όπως αναφέρει η καταγγελία της.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι παραφέρθηκε ότι μίλησε άσχημα και ότι πράγματι είπε ότι «θα σου σπάσω το κεφάλι αν με μπλοκάρεις τηλεφωνικά άλλη φορά», αλλά το έκανε γιατί επί τρεις εβδομάδες προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει για τα παιδιά και εκείνη τον είχε μπλοκάρει. «Θύμωσα.

Οργίστηκα και την έβρισα» παραδέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου.