Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: «Ήθελε να τον χωρίσει και εκείνος την απειλούσε»

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: «Ήθελε να τον χωρίσει και εκείνος την απειλούσε»

Η κοπέλα είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα στο κινητό της από τον 22χρονο - Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στο Αιγάλεω

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι.

Η μητέρα της μιλώντας στον Alpha, είπε ότι η Νικολέττα δεχόταν απειλές από τον σύντροφό της επειδή πριν από λίγες μέρες του είχε ζητήσει να χωρίσουν. «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο. Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

«Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Σημειώνεται ότι η 17χρονη είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα στο κινητό της από τον 22χρονο πακιστανικής καταγωγής που θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ ως ο βασικός ύποπτος.

Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αναμένεται η πιο λεπτομερής εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στο Αιγάλεω, έχοντας πληροφορία πως ο 22χρονος μπορεί να βρισκόταν εκεί.

Ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέδωσε καρπούς, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του.