Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της – «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της – «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

Άφαντος παραμένει για έκτη ημέρα ο σύντροφός της και βασικός ύποπτος - «Δεν θα παραδοθεί» λέει ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος

Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι όπου έμενε στο Περιστέρι και η οποία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τρεις άνδρες σε ηλικία 11 ετών στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Σήμερα συγγενείς, φίλοι, πρώην συμμαθητές της άτυχης κοπέλας και πλήθος κόσμου της είπαν το τελευταίο «αντίο» στο νεκροταφείο της ιδιαίτερης πατρίδας της, ενώ η μητέρα της «έσπασε» τη σιωπή της και μιλώντας στο Star έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον δολοφόνο του παιδιού της. «Το παιδί μου ήταν και είναι ένας άγγελος. Ο δολοφόνος θα πληρώσει άσχημα, το υπόσχομαι... Όταν βρεθεί θα νιώσω μια μικρή δικαίωση για το παιδί μου» είπε η τραγική μάνα, η οποία προσπαθεί να σταθεί βράχος στα άλλα τρία της παιδιά, που τώρα την έχουν πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

Την ίδια ώρα, ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφός της και βασικός ύποπτος για την δολοφονία της παραμένει άφαντος. Οι συμπατριώτες του με τους οποίους διέμενε στο ίδιο σπίτι, φέρεται να κατέθεσαν ότι πέρασε από εκεί, πήρε μια βαλίτσα με ρούχα και τους είπε ότι θα έφευγε για Θεσσαλονίκη και από εκεί για το εξωτερικό. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, αν και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από την πρώτη στιγμή.

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star εκτίμησε, ότι ο ύποπτος δεν θα παραδοθεί. «Θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο να τον βοηθούν και να τον κρύβουν οι φίλοι του. Υπάρχει μια κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη αυτών των ανθρώπων, που προέρχονται από αυτές τις χώρες. Θέλω να πιστεύω, ότι είναι ακόμα στη χώρα μας, αν δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα από πιο πριν και δεν έχει σχεδιάσει και τη φυγή του. Έχει κερδίσει χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε, ότι «πέρασαν έξι μέρες και είναι άφαντος. Αναζητείται πανελλαδικά. Θέλω να πιστεύω, ότι οι Αρχές θα καταλήξουν στη σύλληψή του στο τέλος, όπως έχει συμβεί και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Υπάρχουν δυσκολίες. Και αυτό γιατί τα έγγραφα, που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, μπορεί να μην είναι δικά τους».