Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της έκανε μήνυση στον γιατρό που είχε σώσει την Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της έκανε μήνυση στον γιατρό που είχε σώσει την Τζωρτζίνα

Η απάντηση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο Ανδρέα Ηλιάδη για την περίοδο που νοσηλευόταν το παιδί

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται πλέον για την δολοφονία και των τριών παιδιών της στην Πάτρα, αποφάσισαν να μηνύσουν για λογαριασμό της οικογένειας τον γιατρό που είχε κρατήσει την Τζωρτζίνα στην ζωή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ Πάτρας και ανέφερε, πως η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο, που συνέταξε ο ίδιος για λογαριασμό της οικογένειας. Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης υπήρξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σε διαδικτυακή εκπομπή, οι οποίες παρέπεμπαν στην επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος εκ μέρους της οικογένειας κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Ηλιάδης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως «εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».