Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Η «Daily Mail» δίνει ένα νέο σενάριο

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Η «Daily Mail» δίνει ένα νέο σενάριο

Οι αρχές εξετάζουν τι έκανε το θύμα με το κινητό

Το σενάριο ο Τζακ Φέντον να βγήκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα, έχοντας ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα, και να επιστρέφει σε αυτό για να το πάρει, εξετάζουν τώρα οι Αρχές που ερευνούν το φριχτό δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Βρετανό τουρίστα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε στη βρετανική ιστοσελίδα, σύμφωνα με δημοσίευμά της πως «η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στο ότι ο Τζακ ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό.

Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες».

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, δήλωσε σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου.

Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».