Χαλκιδική: Άφαντος εδώ και 12 μέρες ο τουρίστας – Βρέθηκε μαγιό που μοιάζει με το δικό του

Χαλκιδική: Άφαντος εδώ και 12 μέρες ο τουρίστας – Βρέθηκε μαγιό που μοιάζει με το δικό του

Πού μεταφέρονται οι έρευνες

Η είδηση της εύρεσης ενός μαγιό ανάμεσα σε φύκια, αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειας του Μάρτιν αλλά και των εθελοντών, που αναζητούν μανιωδώς για 12η συνεχόμενη ημέρα τον 32χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία.

«Μας έστειλαν μία φωτογραφία το πρωί με ένα μαγιό ανάμεσα σε φύκια στην Κατερίνη, ωστόσο ο πολίτης που το απαθανάτισε, δεν το μάζεψε και έτσι δεν μπορούμε να το δείξουμε στην οικογένεια. Ωστόσο, το είδαν και επειδή στη φωτογραφία φαίνεται από την ανάποδη πλευρά, μας είπαν ότι πιστεύουν πως μοιάζει με το μαγιό του Μάρτιν», λέει σχετικά στο GRTimes ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Ο κ. Ράμος αναφέρει ακόμη πως οι έρευνες μεταφέρονται πλέον στην περιοχή της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα σε «Μακρύγιαλο, Αλυκές Κίτρους και Πύδνα», σημειώνοντας ότι «μέχρι στιγμής έχουμε επιστρατεύσει όλα τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες και αν χρειαστεί, θα τα “ρίξουμε” στη μάχη των αναζητήσεων».

Θυμίζουμε ότι ο Μάρτιν, μαζί με τον Ιβάν και έναν ακόμη φίλο του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.