Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Ο γνωστός τραγουδιστής κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση

Ένα ακόμη επεισόδιο στο… σήριαλ με πρωταγωνιστές τον Θέμη Αδαμαντίδη και την πρώην σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη θα παιχτεί, σήμερα, εκτός απροόπτου, ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η πρώην σύντροφος του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατέθεσε μήνυση καταγγέλλοντας ότι της επιτέθηκε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ τον περίμενε, για δυο ώρες, έξω από μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα. «Βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω» περιγράφει στη μήνυση της η γυναίκα σημειώνοντας ότι και στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον τραγουδιστή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφο του, αρνείται ότι της επιτέθηκε και ισχυρίζεται ότι στράφηκε σε βάρος του γιατί εκείνος ήθελε να χωρίσουν.

«Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν, αντάλλαζε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και γι’ αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Δεν ήμουν χειριστικός» ανέφερε σε συνέντευξη του ο τραγουδιστής.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο , όπως ισχυρίζεται, ο άνδρας ο οποίος εμφανίζεται να την κλωτσά και να την σπρώχνει είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης ενώ έκανε δημόσια έκκληση να εμφανιστεί και να καταθέσει ο ταξιτζής ο οποίος, όπως λέει, ήταν παρών στο περιστατικό. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής αρνείται ότι είναι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο ενώ ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας όπου εκείνη έχει χτύπημα στο μάτι προέρχονται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη είχε αναβληθεί στις 4 Ιουλίου προκειμένου να προσκομιστεί στο δικαστήριο η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη η καταγγέλλουσα. Η αναβολή είχε προκαλέσει την αντίδραση του τραγουδιστή ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί ότι από την υπόθεση προκαλείται ζημιά στη δουλειά του και για το λόγο αυτό θέλει να δικαστεί άμεσα.

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκε ο μεγαλύτερος γιος του, η πρώτη σύζυγος του και η μετέπειτα σύντροφος του αλλά και φίλοι του . Πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρουν ότι θα ταξιδέψει από τη Βουλγαρία για να τον στηρίξει σήμερα στη δίκη η πρωην σύζυγος του και μητέρα των δυο παιδιών του η οποία σε δημόσιες δηλώσεις της είχε ισχυριστεί πως ήταν και εκείνη θύμα του τραγουδιστή.