Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Την αναβολή ζήτησε η πλευρά της καταγγέλλουσας προκειμένου να προσκομίσει την ιατροδικαστική έκθεση

Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Απούσα απο το δικαστήριο ήταν η καταγγέλλουσα. Το αίτημα αναβολής υπεβλήθη απο την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστικη εξέταση.

Ο Αλέξης Κούγια για το βίντεο της κακοποίησης

«Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή στοιχεία» υποστήριξε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, σχετικά με βίντεο που δείχνει το επεισόδιο που κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη και σημείωσε πως στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη στο δικαστήριο βρέθηκαν δύο πρώην σύζυγοί του, αλλά και ο γιος του, ώστε να πουν τι άνθρωπος είναι ο καλλιτέχνης. Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε, πως στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρεται να δείχνει τον τραγουδιστή να τσακώνεται με την καταγγέλλουσα και να τη χτυπά, δεν είναι ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε πως «δείχνει σκιές».

«Ήταν μία επιπόλαιη σχέση»

«Δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη» είπε μιλώντας για τη φωτογραφία που δείχνει τη σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη με μώλωπα στο μάτι. «Έχει προκληθεί από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας πριν από έναν χρόνο» υποστήριξε.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν ιατροδικαστή παρότι έχει στα χέρια της ιατροδικαστική παραγγελία από την προηγούμενη Παρασκευή. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του τραγουδιστή» δήλωσε ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη Αλέξης Κούγιας.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη.

«Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο», ανέφερε ακόμη.