Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ – Η αστυνομία βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ –  Η αστυνομία βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Τραυματίστηκε ένας 23χρονος

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η Ελληνική Αστυνομία πίσω από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, χθες το βράδυ, στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ένας 23χρονος, σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά, τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου έφτασε με τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

Σε οκτώ ανήλθαν οι προσαγωγές της αστυνομίας για το επεισόδιο.

 

Ειδικότερα, κάποιος από τους δράστες πυροβόλησε αρκετές φορές και στην περιοχή βρέθηκαν τουλάχιστον 7 κάλυκες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Open. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, είδαν κηλίδες από αίμα, όχι όμως κάποιον τραυματισμένο. Όπως είπε ο ίδιος ο τραυματίας, μεταφέρθηκε λίγα μέρα μακριά, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Χημείου όπου βρίσκεται το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Δύο άτομα τον μετέφεραν απέναντι από τον δρόμο για να φτάσουν στην είσοδο του νοσοκομείου, όπου τον παρέλαβαν οι γιατροί.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η ζωή του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα γεννημένο στη Γεωργία.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προχωρώντας στην προσαγωγή 8 ατόμων. Τα πέντε βρίσκονταν μέσα σε ένα όχημα και τα τρία εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του ΑΠΘ.