Θρίλερ στην Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στο Ποσείδι

Θρίλερ στην Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στο Ποσείδι

Πρόκειται για άτομα από την Βόρεια Μακεδονία, που είχαν έρθει στην Ελλάδα για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους

Συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι αγνοούνται από χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για δύο άνδρες από τη Βόρεια Μακεδονία, ηλικίας 28 και 30 ετών, οι οποίοι επισκέφτηκαν το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για διακοπές, ενώ είχαν έρθει για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους ενός. Στην παρέα τους ήταν τρία άτομα, αλλά ευτυχώς ο ένας σώθηκε.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα σκάφη ενώ στο χώρο για να βοηθήσουν τις έρευνες βρίσκονται ιδιωτικά μέσα και εθελοντές διασώστες.

Οι δύο αγνοούμενοι παρασύρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου από τα θαλάσσια ρεύματα στο Ποσείδι, αφού βούτηξαν από την επικίνδυνη περιοχή «αμμόγλωσσα Μύτη».

Μαζί τους ήταν και ένας 25χρονος φίλος τους, ο οποίος όμως κατάφερε να διασωθεί από το Λιμενικό Σώμα, που ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...