Πάτρα: «Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως έχουμε υποψίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Πάτρα: «Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως έχουμε υποψίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίο αποκαλύπτει ότι υπήρξε η σκέψη να μπουν κάμερες στον θάλαμο του παιδιού

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται να προστεθεί στο παζλ του θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Συγκεκριμένα, γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως, πως υπήρχαν υποψίες για τη συμπεριφορά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι για το οποίο είχαν ενημερώσει και τους γιατρούς του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε έπειτα το 9χρονο παιδί. Σύμφωνα με τα όσα λέει η γιατρός, η διακομιδή του παιδιού στο Αγλαϊα Κυριακού έγινε, επειδή δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί. «Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος και αποφασίσαμε τη διακομιδή στο Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει.

Η γιατρός αποκάλυψε, πως υπήρχε μια υποψία στο μυαλό τους, ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, πράγμα που επικοινώνησαν και με τους γιατρούς στο «Αγλαΐα Κυριακού». Στη συνέχεια αναφέρει το λόγο, που είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο του παιδιού, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, για συγκεκριμένους λόγους.