Ρούλα Πιπιρίγκου: Θετικός στον κορονοϊό ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση – Πότε θα κληθεί σε νέα κατάθεση

Ρούλα Πιπιρίγκου: Θετικός στον κορονοϊό ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση – Πότε θα κληθεί σε νέα κατάθεση

Καθυστερεί η ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης και για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Νέα καθυστέρηση προκύπτει στην υπόθεση των δολοφονιών των δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας, παρά το ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρηα, καθώς και ο φάκελος με τις καταθέσεις μαρτύρων που συνέλεξε το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν κατατεθεί ήδη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αιτία της καθυστέρησης αποτελεί η νόσηση με κορονοϊο του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, ο οποίος απουσιάζει σε αναρρωτική άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ιού επιτρέποντος, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Ρούλα Πισπιρίγκου σε ανωμοτί κατάθεση ως βασική ύποπτη για τις δολοφονίες και της Μαλένας και της Ίριδας την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, ότι η 33χρονη προφυλακισμένη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να μελετήσει με τους συνηγόρους της την δικογραφία. Θεωρείται βέβαιο πάντως, όπως έχουν ήδη προϊδεάσει οι δικηγόροι της, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί τις κατηγορίες και θα υποστηρίξει, ότι η Μαλένα και η Ίριδα δεν δολοφονήθηκαν, αμφισβητώντας το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.