Ρούλα Πισπιρίγκου: Επί 8,5 ώρες κατέθετε η αδελφή της Δήμητρα – Οι επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επί 8,5 ώρες κατέθετε η αδελφή της Δήμητρα – Οι επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών

Η αδελφή της 33χρονης ρωτήθηκε ξανά και ξανά για το τι συνέβη το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, όταν βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικης στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, η οποία διήρκεσε 8,5 ολόκληρες ώρες.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε ενόρκως, δηλαδή σαν μάρτυρας και όχι σαν ύποπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών την ρωτούσαν ξανά και ξανά για το μοιραίο πρωινό της 21ης Μαρτίου 2021, που η 6 μηνών Ίριδα άφησε την τελευταία της πνοή στη κούνια στο σπιτι της οικογένειας στη Πάτρα και σύμφωνα με δήλωση της, ήταν η ίδια που την βρήκε νεκρή, κάτι που έρχεται σε αντίφαση με την παιδίατρο της Τζωρτζίνας, η οποία στην κατάθεσή της είχε πει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει, ότι το βρέφος βρήκε νεκρό η 8χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι δέχθηκε επανειλημμένες ερωτήσεις για τις ακριβείς κινήσεις τόσο της ίδιας, όσο και της αδελφής της κυρίως για το διάστημα των 3 ωρών που μεσολάβησαν μέχρι να βρεθεί το βρέφος νεκρό μέσα στη κούνια. Ρωτήθηκε ακόμα για το πότε ακριβώς τηλεφώνησαν στον σύζυγο της 33χρονης, Μάνο Δασκαλάκη και το ΕΚΑΒ εκείνο το πρωί.

Επιπλέον, την ρώτησαν για τα αλλά δυο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, την Μαλένα και την Τζωρτζινα, για την σχέση του ζευγαριού, για την Ρούλα και την σχέση που είχε με τα παιδιά της, καθώς και για τις δικές της σχέσεις με το ζευγάρι και με τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας.'