Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος που αγνοούνταν επί 46 μέρες – Δείτε βίντεο και εικόνες

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος που αγνοούνταν επί 46 μέρες – Δείτε βίντεο και εικόνες

Πώς κατάφεραν να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί

Αίσιο τέλος είχε η πολυήμερη αναζήτηση του Θύμου Μπουγά. Τπ απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν τις επτά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου  τον εντόπισαν 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελλειμενο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του σύχναζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.Πατρίς οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο.

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν ειχαν αντικρίσει τον 39χρονο στην περιοχή ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δισδιακριτος από τους περαστικούς.

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι “κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία ” και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

O Θύμιος θα κρατηθεί σήμερα στην αστυνομία και θα ζητηθεί από τον εισαγγελέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Εικόνες και βίντεο σπίτι που εντοπίστηκε ο Θύμιος:

Παρακαλούμε περιμένετε ...