Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» – Τι είπε για Μαλένα και Ίριδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» – Τι είπε για Μαλένα και Ίριδα

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια έδωσε μαραθώνια κατάθεση 8 ωρών για όλα στη ΓΑΔΑ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα από την 8ωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη ήταν εξαιρετικά αναλυτική και αφηγηματικού χαρακτήρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πεπεισμένος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την 33χρονη γυναίκα του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε το ίδιο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο 30χρονος φέρεται να τόνισε, μεταξύ άλλων, πως για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία, που να τον κάνουν να πιστεύει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες. Περιμένει, όπως είπε, το νέο πόρισμα και μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε.

Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας. Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε, αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του για εκείνο το μοιραίο Σάββατο, όταν έμαθε για το θάνατο του παιδιού του από το τηλέφωνο. Από το τηλέφωνο όπως είπε χθες, ενημερώθηκε και σχεδόν δυο χρόνια μετά, όταν η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια του σπιτιού της. Και τις δύο φορές όπως τόνισε, του είχε τηλεφωνήσει η 33χρονη γυναίκα του, που είδε τα παιδιά της να πεθαίνουν.

Η χθεσινή κουβέντα για την Τζωρτζίνα δεν κράτησε πολύ. Ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε, πως τα στοιχεία που υπάρχουν, δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή της άλλοτε γυναίκας του. Για τη Μαλένα κι την Ίριδα όμως, είπε πως όσο δεν ανακοινώνονται τα νέα στοιχεία, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να κατηγορήσει κανέναν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως είπε και χθες στους άντρες του Ανθρωποκτονιών μένει στην Αθήνα και κατεβαίνει κάποιες μέρες στην Πάτρα, κυρίως για να επισκεφθεί τα μνήματα των τριών κοριτσιών του. Παραμένει άνεργος τους τελευταίους μήνες και συντηρείται από στενούς φίλους και συγγενείς. Εξουθενωμένος αλλά ψύχραιμος μετά το τέλος της κατάθεσης, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε, πως οι δύο αστυνομικοί που ήταν απέναντί του, τον βοήθησαν πολύ, ότι έμεινε όση ώρα χρειάστηκε για να δώσει απαντήσεις και ότι απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν.

Το επεισόδιο που περιέγραψε με λεπτομέρεια ο Δασκαλάκης

Ένα επεισόδιο που περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, αποδεικνύει την ένταση που υπήρχε στη σχέση του ζευγαριού. Ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε στην κατάθεσή του, πως ένα 24ωρο πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα, είχε ένα έντονο καυγά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει δύο φορές στο πρόσωπο προτού φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά τον καυγά ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ίριδας καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Πληροφορίες για την κατάθεση που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε τόσο η 33χρονη κατηγορούμενη, όσο και οι στενοί συγγενείς της, που ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου που παραμένει στην Πάτρα, είπε στην εκπομπή Live News, πως δεν θέλει να πει το παραμικρό για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση του και στέλνει μήνυμα, πως η ίδια είναι έτοιμη να καταθέσει όποτε και όπου κληθεί.

«Δεν με έχουν καλέσει ακόμη για κατάθεση. Κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει κληθεί, για να καταθέσει. Ούτε η μητέρα μου, ούτε ο πατριός, κανείς. Δεν ξέρω τι έκανε ο κύριος Δασκαλάκης και πόσες ώρες κατέθετε, εγώ δεν έχω κληθεί. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στις Αρχές» λέει η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης.

Πλέον τη σκυτάλη στη σειρά των καταθέσεων παίρνει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να βρεθεί στη ΓΑΔΑ και η μητέρα του, που λόγω προσωπικών προβλημάτων θα δώσει κατάθεση στην Πάτρα.

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες μέρες και από τους δικηγόρους της 33χρονης κατηγορούμενης, με τους ίδιους να τονίζουν πως οι τελικές εξελίξεις θα δικαιώσουν τη πελάτισσά τους. Σε μια προσπάθεια να βρεθούν επιπλέον χρήματα για τα έξοδα της 33χρονης, η μητέρα της πούλησε πριν από λίγες μέρες ένα από τα σπίτια της στην Πάτρα.