Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά νέες τοξικολογικές του δείγματος με την κεταμίνη της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά νέες τοξικολογικές του δείγματος με την κεταμίνη της Τζωρτζίνας

Η 33χρονη ζητά τον επανέλεγχο των αποτελεσμάτων του ΑΠΘ από το τοξικολογικό εργαστήριο στην Κρήτη

Την επανεξέταση του δείγματος αίματος της Τζωρτζίνας, στο οποίο βρέθηκε σημαντική ποσότητα κεταμίνης από το εργαστήριο τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το τοξικολογικό εργαστήριο στην Κρήτη ζητά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η υπεράσπιση της 33χρονης κατηγορούμενης για δολοφονία της 9χρονης κόρης της, υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, την επανεξέταση ή επαλήθευση των αποτελεσμάτων από την πρώτη εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας που έγινε στο ΑΠΘ, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε χορηγηθεί κεταμίνη. Μάλιστα, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά να γίνει ο επανέλεγχος του δείγματος στο τοξικολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, το οποίο είναι το μοναδικό στο νησί.

Σημειώνεται πως το κόστος της εξέτασης, που φέρεται να είναι μεγάλο, θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σημειώνεται επίσης, ότι το εν λόγω τοξικολογικό εργαστήριο υπέστη μεγάλες ζημιές στα τέλη Απριλίου από πλημμύρα που προκλήθηκε από θραύση σωλήνα του συστήματος πυρόσβεσης.