Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή: Στην αντεπίθεση η γυναίκα – «αράχνη» για όσα της καταλογίζει ο αυτόχειρας

Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή: Στην αντεπίθεση η γυναίκα – «αράχνη» για όσα της καταλογίζει ο αυτόχειρας

Διαψεύδει τα περί εκβιασμών και κυκλωμάτων ο δικηγόρος της

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα – «αράχνη», μέσω του δικηγόρου της, για τα όσα της καταλογίζονται στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη, ότι ήταν εκείνη που τον έκανε να χάσει όλη την περιουσία του και να οδηγηθεί σε απόγνωση.

Ο δικηγόρος της 50χρονης γυναίκας, Κώστας Κόλτσης, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στο e-mail που απέστειλε ο αυτόχειρας σε πολλαπλούς παραλήπτες. Είναι η γυναίκα την οποία ο 50χρονος γυμναστής λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του «φωτογράφισε» ως υπαίτια της ψυχολογικής και οικονομικής του κατάρρευσης.

«Υποβλήθηκε μία αναφορά στον προϊστάμενο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εντολέας μου και η οικογένειά της τοποθετούνται απέναντι στο σημείωμα που απέστειλε ο αυτόχειρας. Προσκόμισαν περίπου 100 emails που έστειλε ο αυτόχειρας στην εντολέα μου. Ένα από τα έγγραφα που προσκομίσαμε στην Εισαγγελία ήταν ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας τον Μάιο του 2021, στο οποίο ανέφερε ότι αυτοκτονεί, ότι συγχωρεί τους πάντες, ότι δεν φταίει κανείς για την απόφασή του αυτή και ότι είναι απόρροια της ψυχικής κατάστασής του και των φαρμάκων που ελάμβανε» ανέφερε αρχικά.

«Η αυτοκτονία του άτυχου αυτού ανθρώπου, δεν σχετίζεται με οικονομικούς λόγους, πολύ περισσότερο με εκβιασμούς και κυκλώματα. Είναι αβάσιμο αυτό που ακούγεται ότι πήγε να πάρει την κόρη της από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει εμπλοκή με το πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έστειλε το σημείωμα αυτοκτονίας, είχαν χωρίσει ήδη, μετά την πρώτη τους επανασύνδεση. Ο αυτόχειρας λίγο πριν  προβεί στο απονενοημένο διάβημα, απέστειλε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχε η ίδια και ο 50χρονος, σε πλήθος ανθρώπων άγνωστων προς την ίδια, οι μόνοι γνωστοί ήταν μία πρώην εργοδότρια της κόρης της αλλά και ο πρώην σύζυγός της, με την υπόμνηση: “καμάρωσε τη γυναίκα σου“. Το βίντεο αυτό πήγε  και στο σχολείο της 17χρονης» καταγγέλλει ο κ. Κολτσής.