Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο οι παραλήπτες του email που είχε στείλει

Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο οι παραλήπτες του email που είχε στείλει

Τι λέει στενή φίλη του αυτόχειρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, με τις αρχές να επικεντρώνονται στο email που έστειλε περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι παραλήπτες του μηνύματος είναι πάνω από 20, ενώ σ’ αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της κ. Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε για την υπόθεση ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»

Στενή του φίλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, περιέγραψε το προφίλ του γυμναστή και τόνισε ότι «τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο».

«Ήταν ένας άνθρωπος χαλί να τον πατήσουν όλοι, αυτό τον έφτασε σε αυτή την κατάσταση, δεν πονηρευόταν εύκολα. Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, όχι απλά τον εκμεταλλεύτηκαν…» δήλωσε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με την ίδια, «ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κοιτούσε με πονηράδα τίποτα, κοιτούσε μόνο να σε βοηθήσει, μόνο να σου σταθεί στα δύσκολα, να βρει μια λύση στα προβλήματά σου. Δεν κοιτούσε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πίσω, ότι κάποιος μπορεί να αποσκοπεί σε κάτι».

«Φαντάζομαι ότι, χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, φαντάζομαι ότι για να φτάσει ο Γιώργος να δείξει τόση εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, προφανώς, δεν ξέρω, του έδινε τέτοια πατήματα. Δεν έδειχνε σε κανέναν ότι θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο» πρόσθεσε έπειτα.

Όπως είπε, «τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από 15-20 μέρες. Τον άκουσα σχετικά καλά, δεν έδειχνε έναν άνθρωπο τόσο απελπισμένο όσο τον παρουσιάζουν, δεν έδειχνε άνθρωπο που μπορεί να κάνει μια τέτοια πράξη».