Αυτοκτονία γυμναστή: Ξεσπάει η σύζυγός του – Το email που έστειλε σε 24 άτομα πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Αυτοκτονία γυμναστή: Ξεσπάει η σύζυγός του – Το email που έστειλε σε 24 άτομα πριν βάλει τέλος στη ζωή του

«Δεν είμαι ούτε πρώην, ούτε τίποτα άλλο», είπε η μητέρα των 3 παιδιών του - Τι αναφέρει ο αυτόχειρας στην ηλεκτρονική επιστολή του

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) στο κοιμητήριο Θέρμης η κηδεία του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του ξέσπασε και απαντάει σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον πατέρα των παιδιών της.

Η σύζυγος του άτυχου γυμναστή, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star :

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δε ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο».

Η ίδια διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της και με την οικογένεια του γυμναστή. Αναφερόμενη στα όσα είχε πει μέσω μηνυμάτων και ανάρτησεων ο σύζυγός της πριν αυτοκτονήσει είπε: «Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο».

«Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την "πάτησε"»

Πρώην σύντροφος του 50χρονου γυμναστή εξέφρασε την άποψη ότι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι την «πάτησε», όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την "πάτησε" με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ίσως ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε σε αυτό το σημείο, να του πάρουν όλη την περιουσία και να μην το καταλάβει», είπε μιλώντας στο Vergina TV.

Το επίμαχο email που έστειλε σε 24 άτομα

Παράλληλα, εκπομπή Tlive στον Alpha παρουσίασε για πρώτη φορά το email το οποίο έστειλε σε πολλούς παραλήπτες ο 50χρονος λίγο πριν βγάλει τέλος στη ζωή του.

Το περιεχόμενο του email μοιάζει με την ανάρτησή του στα social media, ενώ μέσα είχε επισυνάψει μια φωτογραφία της γυναίκας την οποία αναφέρει ότι τον εκβίαζε, από την στιγμή που εκείνος την ερωτεύτηκε και του απέσπασε 400.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αίσθηση προκαλεί η λίστα με τους 24 παραλήπτες του email. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πατέρας της κόρης της πρώην ερωμένης του, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία πάντως απάντησε για την εμπλοκή του ονόματός της.

Στην λίστα βρισκόταν το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το πάρτι στην πολυτελή σουίτα, μια εταιρεία νομικών συμβούλων, μια κτηνοτροφική μονάδα, μια τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, και μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Σε μια ακόμη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Tlive. Μέσα σε 15 ημέρες, δύο διαφορετικά άτομα από το περιβάλλον του γυμναστή είχαν ενημερώσει την αστυνομία για τους φόβους που είχαν για τη ζωή του.