Παναγιώτα Βλαντή για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Το σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό – Δεν πρέπει ο κόσμος να ξεχάσει

Παναγιώτα Βλαντή για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Το σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό – Δεν πρέπει ο κόσμος να ξεχάσει

«Αυτές οι γυναίκες υποφέρουν και για να βγουν να μιλήσουν πάλι πέρασαν ένα μαρτύριο, δεν είναι εύκολο να το πεις»

Ξεκάθαρη θέση εναντίον των Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, πήρε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ρωτήθηκε για τις δίκες των συναδέλφων τηςς, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Παρακολουθώ όσο μπορώ τις δίκες. Φυσικά και αγωνιώ για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη δικαιοσύνη. Έχω μιλήσει με κάποιες γυναίκες από αυτές και πραγματικά ζουν ένα μαρτύριο ξανά. Το ζεις ξανά το μαρτύριο, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Πρέπει να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλήσουν. Και η δικαιοσύνη θα κρίνει το αθώος ή ένοχος. Είναι σημαντική η διαγραφή από το ΣΕΗ, αλλά το σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό, αν και εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες. Να μην ξεχάσει ο κόσμος», είπε η Παναγιώτα Βλαντή και τόνισε:

«Όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι γυναίκες υποφέρουν και για να βγουν να μιλήσουν πάλι πέρασαν ένα μαρτύριο, δεν είναι εύκολο να το πεις».

Παρακαλούμε περιμένετε ...