Πέτρος Φιλιππίδης: Αναμένεται η κατάθεση της γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναμένεται η κατάθεση της γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Η κατάθεση της διεξάγεται σε κλίμα έντασης

Μετά από πέντε ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, εκτός απροόπτου, η κατάθεση της νεαρής γυναίκας που καταγγέλλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η μάρτυρας, η οποία καταθέτει κεκλεισμένων των θυρών, κατηγορεί τον προφυλακισμένο ηθοποιό για βιασμό κατ εξακολούθηση, το 2008. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση της διεξάγεται σε κλίμα έντασης με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο , μάλιστα, να προχωρά ακόμη και σε διακοπή της δίκης στην προηγούμενοι συνεδρίαση προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Η δεύτερη γυναίκα, η οποία καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010, αναμένει τη σειρά της για να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα.

Ωστόσο, η πολυήμερη αναμονή έξω από τη δικαστική αίθουσα την έχει φορτίσει συναισθηματικά. Την ίδια ώρα, στο δικαστήριο στο πλευρό των καταγγελλουσών βρίσκονται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία αναμένεται να καταθέσει με την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, καταγγέλλει τον κατηγορούμενο ηθοποιό για άγρια σεξουαλική επίθεση μέσα στο θέατρο αλλά και για απειλές ότι θα την καταστρέψει επαγγελματικά στην περίπτωση που μιλήσει για όσα έγιναν παρά τη θέληση της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης , ωστόσο, στην απολογία του έχει δώσει μια διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται. Ο κατηγορούμενος ηθοποιός ανέφερε ότι γνώρισε την κοπέλα, μέσω φίλου του δικηγόρου, ενώ αναζητούσε αντικαταστάτρια ηθοποιό για την παράσταση του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίστηκε ότι είχε με την νεαρή ηθοποιό αρκετές ερωτικές συνευρέσεις που έγιναν με τη συναίνεσή της μέσα στο θέατρο, όπου έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα. Η ρήξη , σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ήρθε όταν της είπε πως δεν θα χρειαστεί αντικαταστάτρια αν και παραδέχτηκε ότι της έστειλε μήνυμα ερωτικού περιεχομένου μετά την αντίδραση της.