Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλει και ο ίδιος να θέσει ερωτήματα στην μηνύτρια», λέει ο δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλει και ο ίδιος να θέσει ερωτήματα στην μηνύτρια», λέει ο δικηγόρος του

«Το παιδί του και η γυναίκα του είναι δίπλα του μια αγκαλιά και οι τρεις», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται, πλέον, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού και δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την υπερασπιστική γραμμή και το γεγονός ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος θέλει να κάνει ερωτήσεις στην μάρτυρα, δηλαδή, ότι κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

«Από τη στιγμή που το αίτημα της αναπαράστασης δεν έγινε δεκτό, συνεχίζεται η αποδεικτική διαδικασία θέτοντας αμείλικτα ερωτήματα στην καταγγέλλουσα. Μετά το τέλος των ερωτήσεων από τους δικηγόρους υπεράσπισης, θέλει και ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης να θέσει ερωτήματα στην μηνύτρια κατά αντιπαράσταση. Ο ένας απέναντι στον άλλον», είπε ο δικηγόρος του Φιλιππίδης στην εκπομπή «Love It» και τόνισε:

«Εάν γινόταν αναπαράσταση του βιασμού θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε πάρα πολύ το δικαστήριο να αντιληφθεί ότι τα όσα λέει η μάρτυρας περί βιασμών σε βάρος του Φιλιππίδη δεν αντέχουν στη βάσανο της κοινής λογικής. Δεν μπορούν να γίνουν οι πράξεις, που περιγράφει ως βιασμό, έτσι όπως τις λέει, η μηνύτρια, διότι ο βιασμός ο οποίος καταγγέλεται δεν έχει να κάνει με συνουσία. Έχει να κάνει με άλλες γενετήσιες πράξεις που, έτσι όπως περιγράφονται, δεν μπορούν να γίνουν».

Υπάρχουν 11 άτομα τα οποία θα είναι μάρτυρες προσωπικότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ορισμένοι είναι και μάρτυρες ουσίας» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Αυτό που θέλω αν πω και έχει αξία είναι ότι στα διαλείμματα της διαδικασίας, το παιδί του και η γυναίκα του είναι δίπλα του μια αγκαλιά και οι τρεις. Είναι συνταρακτικές οι στιγμές που βλέπουμε όταν αυτοί οι τρεις άνθρωποι αγκαλιάζονται και είναι ο ένας δίπλα στον άλλον μια ανάσα, μία πνοή».