Πύργος: Έρχονται προσαγωγές για το bullying στον Θύμιο που εξακολουθεί να αγνοείται

Πύργος: Έρχονται προσαγωγές για το bullying στον Θύμιο που εξακολουθεί να αγνοείται

Η Αστυνομία ταυτοποίησε από βίντεο τα άτομα που πετούσαν κροτίδες έξω από το σπίτι του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τον Πύργο Ηλείας από τις 4 Μαΐου και αναζητείται από τις Αρχές, μετά από bullying που δέχθηκε για μια ακόμη φορά εξαιτίας της δυσμορφίας του μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η Αστυνομία φέρεται να έχει ταυτοποιήσει άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα των ατόμων, που πετούσαν κροτίδες έξω από την οικία στην οποία διέμενε και τον εκφόβιζαν, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα patrisnews.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από βίντεο-ντοκουμέντο, που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε χθες το βράδυ από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας -για ευνόητους λόγους- τα πρόσωπα των νεαρών, καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές, ωστόσο οι αρχές τα έχουν στην κατοχή τους καθαρά.