Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αγωνία της για την ιατροδικαστική της Μαλένας μέσα από τα μηνύματα της στον Μάνο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αγωνία της για την ιατροδικαστική της Μαλένας μέσα από τα μηνύματα της στον Μάνο

Η 33χρονη του ζητούσε να την χρήσει πληρεξούσια για τη διαχείριση των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς τους

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσα από τα SMS που αντάλλασσε το ζευγάρι.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» Πέτρος Κουσουλός, δήλωσε στην εκπομπή «Live News», ότι πρόκειται για 3.919 SMS που αντάλλαξαν από τις 29 Ιανουαρίου 2019 μέχρι τις 6 Απριλίου 2021, δηλαδή δύο ημέρες προτού εισαχθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα. Όπως φαίνεται από τα μηνύματα, η 33χρονη εξέφραζε την αγωνία της για την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας και μεταξύ της επικοινωνίας της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέρονται τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να πληροφορηθεί άμεσα για την αιτία θανάτου της Μαλένας και μέσα από τα μηνύματα αποκαλύπτεται, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πώς ενορχηστρώθηκε η μήνυση που κατέθεσε, προκειμένου να μετακυλίσει την ευθύνη στους γιατρούς.

Άλλα μηνύματα αναφέρονται στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, ενώ σε άλλα μηνύματα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από τον Μάνο Δασκαλάκη, να την χρήσει πληρεξούσια για τη διαχείριση των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα. Παράλληλα, το ζευγάρι αντάλλασσε μηνύματα, που αφορούσαν την περιπέτεια της υγείας της σπιτονοικοκυράς, αλλά και υπήρχαν διάλογοι που πραγματοποιήθηκαν πριν την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο.