Σεξ: Αν πεις στη σύντροφο σου αυτό, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την επίδοση σου

Σεξ: Αν πεις στη σύντροφο σου αυτό, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την επίδοση σου

Οι δύο λέξεις που κάνουν τη διαφορά

Τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά στο σεξ κάνοντας στην παρτενέρ σου μια απλή ερώτηση.

Η Dr. Emily Morse, σύμβουλος σχέσεων, μιλώντας στο μεξικάνικο GQ,  εξήγησε ότι «υπάρχει μία βασική ερώτηση που όλοι πρέπει να κάνουμε στον/στην σύντροφό μας χωρίς φόβο και ντροπή, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερες εμπειρίες ερωτικές και συναισθηματικές, ανοίγοντας νέους δρόμους». 

Η Dr. Morse δηλώνει ότι η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να έχεις μια υγιή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή και εξηγεί ότι η πολύ απλή ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι: «Σου αρέσει (αυτό);».

«Αντί να προσπαθείς να μαντέψεις αν αυτό που κάνεις εκείνη τη στιγμή την ευχαριστεί ή της προκαλεί ενόχληση, τι θα έλεγες να άλλαζες στάση στα πράγματα και να αποκτούσες ουσιαστική δράση; Με άλλα λόγια, αυτές οι δύο λέξεις («Σου αρέσει;») έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα πώς λειτουργεί η γυναίκα που έχεις στην αγκαλιά σου στο σεξ», σημειώνει η ειδικός για να καταλήξει στο εξής επίσης πολύ σημαντικό:

«Κάνοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση της δίνεις θάρρος και έναυσμα για να σε ρωτήσει και εκείνη με τη σειρά της το ίδιο πράγμα, να σου δώσει το ok να εκφράσεις τα θέλω σου. Να χτίσετε δηλαδή τα θεμέλια της σωστής επικοινωνίας στο κρεβάτι που οδηγεί μαθηματικά σε καλύτερους οργασμούς και σε μία ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή».