Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη» λέει ο δικηγόρος της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη» λέει ο δικηγόρος της

Αίσθηση προκαλεί ο χαρακτηρισμός «μαγκάκι» που απέδωσε στην 33χρονη ο Όθων Παπαδόπουλος

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλου, τόσο για την ίδια, όσο και για την υπόθεση του θανάτου της κόρης της, Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ρ/σ Status 107.7 της Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος της 33χρονης, ο οποίος αναφερόμενος στην πελάτισσά του, την χαρακτήρισε «μαγκάκι». «Όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση, φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψέμα», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος,

Ερωτηθείς αν η κατηγορούμενη Ρουλα Πισπιρίγκου, η οποία και παραμένει προφυλακισμένη,  ίσως χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, είπε ότι δεν πρόκειται να ζητηθεί κάτι τέτοιο από την δική της πλευρά, αφού όπως υπογράμμισε, η ίδια αυτό θα το θεωρήσει προσβολή. «Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα, ότι ίσως να μην μάθουμε ποτέ, τι ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.