Αγία Παρασκευή: Κρατούσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι και την απειλούσε με μαχαίρι

Αγία Παρασκευή: Κρατούσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι και την απειλούσε με μαχαίρι

Όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να ανοίξει την πόρτα, τους ζητούσε σε έξαλλη κατάσταση να τον πυροβολήσουν

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στην Αγία Παρασκευή Αττικής, όπου ένας άνδρας σε κατάσταση μέθης κρατούσε μέσα στο σπίτι τη σύζυγό του και την απειλούσε με μαχαίρι.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Μπαλάσκας με ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση από την αδελφή της γυναίκας για το περιστατικό σε διαμέρισμα της οδού Δήμητρος. Στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, ο δράστης είχε κινηθεί νωρίτερα απειλητικά με μαχαίρι και εναντίον της ίδιας. Ακόμη, η ίδια είπε στους αστυνομικούς, ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν μεθυσμένος.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κάνουν να ανοίξει την πόρτα, εκείνος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους ζητάει να τον πυροβολήσουν, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα. Τελικά οι αστυνομικοί μετά από ώρα κατάφεραν να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα και τον συνέλαβαν. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πολλά μαχαίρια στρατιωτικού τύπου, ενώ ο δράστης είχε καταφέρει να αυτοτραυματιστεί με ένα απ' αυτά.