Ο υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με την οικογένεια της 3χρονης που πέθανε από άγνωστη αιτία στη Θεσσαλονίκη

Ο υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με την οικογένεια της 3χρονης που πέθανε από άγνωστη αιτία στη Θεσσαλονίκη

Για την Τετάρτη 18 Μαΐου ορίστηκε η συνάντηση του Θάνου Πλεύρη, τόσο με τον πατέρα και τη μητέρα, όσο και με τον δικηγόρο τους

Μια πολύ σημαντική κίνηση κάνει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανταποκρινόμενος στο αίστημα της οικογένειας της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη από αδιευκρίνιστη αιτία.  Την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας συνάντησή του με την οικογένεια του παιδιού που πέθανε στο Ιπποκράτειο.

Το ραντεβού, κλείστηκε ύστερα από τηλεφώνημα του υπουργού Υγείας προς τον δικηγόρο της οικογένειας, τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά ο οποίος θα παραστεί επίσης στη συνάντηση, όπως αναφέρθηκε στο thesstoday. 

Ο κ. Πλεύρης εξάλλου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, την παραμονή της κηδείας, με τους γονείς του παιδιού και τους είχε εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την επόμενη εβδομάδα, οι γονείς -οι οποίοι μέχρι τώρα βρίσκονται σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας όπου κήδεψαν το κοριτσάκι, θα καλέσουν στο γραφείο του δικηγόρου τους όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να περιγράψουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν το παιδί τους.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός των άλλων, θα καταγγείλουν την ανεπίτρεπτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, στάση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα ενώ αντίθετα θα εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την κοινωνικά ευαίσθητη συμπεριφορά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.