Τάσος Κωστής: Κάτι ξέρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης

Τάσος Κωστής: Κάτι ξέρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης

Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε και τους Χαϊκάλη, Κιμούλη

Τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη υπερασπίστηκε ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Παράλληλα, μίλησε και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, για τους οποίους ασπάστηκε την άποψη του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής και συνέχισε ως εξής:

«Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του».

Κλείνοντας, ο Τάσος Κωστής είπε: «Τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...