Ηράκλειο: Διώξεις για ένοπλες ληστείες ασκήθηκαν σε δύο νεαρούς και έναν ανήλικο

Ηράκλειο: Διώξεις για ένοπλες ληστείες ασκήθηκαν σε δύο νεαρούς και έναν ανήλικο

Αναζητείται ένας 22χρονος συνεργός τους, ενώ δίωξη ασκήθηκε και στη 40χρονη μητέρα του ανήλικου

Αντιμέτωποι με διώξεις σε βαθμό κακουργήματος είναι τρεις συλληφθέντες νεαροί, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, που κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες σε βάρος πεζών σε διάφορα σημεία της πόλης του Ηρακλείου.

Οι δύο νεαροί και ο ανήλικος συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, της ΟΠΚΕ, με την συνδρομή αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμφθηκαν στην Α΄ Ανακρίτρια Ηρακλείου, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Στη δικογραφία της Ασφάλειας Ηρακλείου περιλαμβάνονται τέσσερις ληστείες, κατά τις οποίες οι δράστες φέρονται να απείλησαν με μαχαίρι και να άσκησαν και σωματική βία στους παθόντες, με κλωτσιές και μπουνιές. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ως κατηγορούμενος ακόμα ένας 22χρονος, καθώς επίσης και 40χρονη μητέρα του ανήλικου κατηγορουμένου για παραμέληση εποπτείας.