Δολοφονία Καρολάιν: «Πολλές φορές ‘έσπασε’ μιλώντας για τη σύζυγό του», λέει ο δικηγόρος του δράστη

Δολοφονία Καρολάιν: «Πολλές φορές ‘έσπασε’ μιλώντας για τη σύζυγό του», λέει ο δικηγόρος του δράστη

«Στόχος είναι να αναδειχτούν στοιχεία που θα δείχνουν ότι βρσικόταν εν βρασμώ ψυχής», τόνισε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Η διαδικασία για την απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ,ξεκίνησε σήμερα επί της ουσίας. Στόχος του δικηγόρου υπεράσπισης, και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καθ' ομολογίαν δράστης, είναι να αποδείξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.
«Ξεκίνησε η διαδικασία με όλους τους μάρτυρες, τους βασικούς τους 10 που κλήθηκαν από την εισαγγελία. Ακουστήκαν πράγματα που δεν είχαν ακουστεί, ακουστήκαν όμως και θα ακουστούν πράγματα τα οποία δείχνουν γενικότερα την σχέση του ζευγαριού και πράγματα που είχαν γίνει είτε σε προγενέστερο χρόνο είτε και τη μέρα του συμβάντος», είπε αρχικά ο υπερασπιστής του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στην εκπομπή Live News του Mega.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως το κλίμα στη δικαστική αίθουσα ήταν φορτισμένο, ενώ παρά την ψυχρότητα που χαρακτήριζε τον πιλότο, σύμφωνα με μαρτυρίες, στις τοποθετήσεις του: «Yπήρχαν πολλές που ‘έσπασε’ είτε μιλώντας για τη σύζυγό του είτε για άλλες κατηγορίες, όπως η ζωοκτονία».

Όπως λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, «στόχος είναι να αναδειχτούν στοιχεία που θα δείχνουν τον βρασμό».

«Είναι δύσκολο δικαστήριο, κρίνεται σε λεπτομέρειες και αναλύσεις», παραδέχτηκε ο Παπαϊωαννίδης.