Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τη χρήση κεταμίνης – Αναζητά τεχνικό σύμβουλο για να βρεθεί η διαδρομή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τη χρήση κεταμίνης – Αναζητά τεχνικό σύμβουλο για να βρεθεί η διαδρομή της

Ο δικηγόρος της δηλώνει ότι η 33χρονη είναι πρόθυμη να δώσει τους κωδικούς των ηλεκτρονικών μέσων που έχουν κατασχεθεί

Τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να βρεθεί η διαδρομή της κετεμίνης, που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της κόρης της Τζωρτζίνας προκαλώντας τον θάνατό της, αναζητά σύμφωνα με τον δικηγόρο της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εξακολουθεί να αρνείται, ότι η ίδια χρησιμοποίησε στην 9χρονη.

Όπως είπε ο Κωνταντίνος Ζάρδας μιλώντας στον Ant1 «έχει δοθεί σαφής εντολή της, να απευθυνθούμε σε ιατρικές πηγές, για να βρεθεί το πού βρέθηκε η κεταμίνη» και για το λόγο αυτόν, έκανε γνωστό πως αναζητείται τεχνικός σύμβουλος, καθώς «μόνο ιατρικές πηγές μπορούν να βοηθήσουν στην υπεράσπισή της». Όσον αφορά στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, ο κ. Ζάρδας ξεκαθάρισε, ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει και δεν συζητά μαζί της τίποτε άλλο, εκτός των όσων περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Για τις έρευνες που συνεχίζονται σε κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ο δικηγόρος της είπε, ότι «της αναφέραμε, ότι θα ερευνηθούν κινητά τηλέφωνα, ότι ζητήθηκε να δώσει κωδικούς, για να γίνουν πιο γρήγορα και είπε "βεβαίως, ό, τι χρειαστεί για να φανεί η αλήθεια πιο γρήγορα"». Όσον αφορά την αντίδραση της στην εισαγγελική εντολή για ανάσυρση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας από τον τάφο της, η 33χρονη είπε, ότι «είχε παιδικά παιχνίδια, βίντεο του Σεφερλή και τραγούδια».

Για την κατάθεση του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη και τη δήλωσή του, ότι «θέλει μισή ώρα στο κελί της Πισπιρίγκου», ο κ. Ζάρδας είπε, πως δεν την έχει δει και δεν της την έχει μεταφέρει και σημείωσε πως «δεν είναι καθόλου κακά, αυτά που έχει καταθέσει ο Δασκαλάκης για την πελάτισσά μου, ότι ήταν υποδειγματική μητέρα». Ειδικότερα για την αντίδραση της 33χρονης στις καταθέσεις του συζύγου της, είπε πως «δεν θέλει να ασχοληθεί η υπεράσπισή της με τα όσα καταθέτει ο κ. Δασκαλάκης».

Ερωτηθείς για τη φήμη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σιτίζεται, απάντησε πως πρόκειται για παρερμηνεία, αφού έχει όντως χάσει κάποια κιλά λόγω της στεναχώριας και της πίεσης «αλλά δεν τίθεται θέμα άρνησης σίτισης».