Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά»

Ο «άσος στο μανίκι» που κρύβει η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλη Σφακιανάκη

Στη στάση που τηρεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία χαρακτήρισε «στάση εκ του πονηρού», αναφέρθηκε ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, μιλώντας στον Ant1μ ενώ σημείωσε, ότι σύμφωνα με τον ίδιο έρχονται εξελίξεις.

«Η στάση που βλέπω εγώ, είναι στάση εκ του πονηρού. Μία στάση που κρύβει πάρα πολλά. Πιστεύω, ότι αυτά που έχουμε δει, είναι σταγόνα στον ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης για τις κατηγορίες που βαραίνουν την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα. Μάλιστα, αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών, δήλωσε ότι έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την ανακρίτρια, κάτι που σημαίνει ότι «βγάζουν δηλαδή όλα τα δεδομένα από κινητά, τάμπλετ και στικάκια, που θα δείξουν τι συνομιλίες έχουν γίνει. Μέσα από τις εταιρείες τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα πάρουν όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει για ένα χρόνο».

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι η Αστυνομία κρύβει έναν «άσο στο μανίκι» και πρόκειται για τα social media, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορούν να ανασύρουν οι αρχές. «"Άσος στο μανίκι" τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί το βάθος είναι μεγάλο και η έρευνα θα πάει από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δημιούργησε τον λογαριασμό. 10, 12, 14 χρόνια; Μέχρι τότε θα πάει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.