Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιους βάζει στο κάδρο ευθυνών για την κεταμίνη η 33χρονη – Ποιος είναι ο βασικός ισχυρισμός της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιους βάζει στο κάδρο ευθυνών για την κεταμίνη η 33χρονη – Ποιος είναι ο βασικός ισχυρισμός της

Τι αναφέρει το πολυσέλιδο υπόμνημά της

Στο χρόνο χορήγησης της κεταμίνης στην άτυχη Τζωρτζίνα φαίνεται πως εστιάζει η υπεράσπιση της κατηγορούμενης.

Στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια η 33χρονη φέρεται να αναλύει τις θέσεις της αρνούμενη κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε την κόρη της και βάζει στο «κάδρο» γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο βασικός ισχυρισμός της, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι υπάρχει πιθανότητα λάθους των γιατρών κατά τη διάρκεια προσπάθειας ανάνηψης του παιδιού .

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να καταγράφει στο υπόμνημα της ότι το ιατρικό επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Έτσι ,φέρεται να συμπεραίνει ότι εφόσον το παιδί έπρεπε , σύμφωνα με τους ειδικούς σχετικά με τη δράση της κεταμίνης ,να έχει καταλήξει το αργότερο μέσα σε 20 λεπτά, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό. Και αυτό γιατί , όπως εμφανίζεται να τονίζει, το παιδί έφυγε από τη ζωή μετά από 40 λεπτά.

Σχετικά με τις αναφορές για ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αμφισβητεί τον ισχυρισμό απαντώντας πως είναι αδύνατο να μην υπάρχει η συγκεκριμένη ουσία στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.