Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Από τα χέρια της μητέρας έφυγαν και τα άλλα δύο παιδιά», λέει ο Κατερινόπουλος

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Από τα χέρια της μητέρας έφυγαν και τα άλλα δύο παιδιά», λέει ο Κατερινόπουλος

«Έχω εξασκηθεί στην γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη», είπε ο επίτιμος πρόεδρος αξιωματικών της αστυνομίας

Ακόμα και η πλούσια ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για να περιγράψει κανείς το πόσο έχει συνταράξει όλη την Ελλάδα η εξέλιξη στην υπόθεση με τον θάνατων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Η μητέρα συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και βρίσκεται στην ΓΑΔΑ από το απόγευμα, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η 9χρονη πέθανε από μεγάλη δόση κεταμίνης. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που είχε μιλήσει από την αρχή για έγκλημα, πιστεύει ότι και τα άλλα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία 'έφυγαν' απο τα χέρια της μητέρας τους», είπε αρχικά στο δελτίο ειδήσεων του Star ο επίτιμος πρόεδρος αξιωματικών της αστυνομίας και συνέχισε ως εξής:

«Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στην γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

Επίσης όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνει έρευνα και για το οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης, καθώς θεωρεί ότι είναι πιθανόν κάποιος να την έχει συγκαλύψει.