Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στη μητέρα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στη μητέρα

Από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο βγήκαν οι κατηγορίες για τον χαμό της Τζωρτζίνας - Μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς η μητέρα συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη γιθα ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της νεαρής μητέρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης. Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Παίδων ενώ αναμένεται να συνενωθούν οι δικογραφίες που σχετίζονται με το θάνατο των άλλων δυο παιδιών.

Οι αρχές στην πολύμηνη έρευνα τους επιχείρησαν να συμπληρώσουν με μεθοδικότητα τα κομμάτια του πάζλ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε στο παιδί η χορήγηση ουσίας που δεν περιλαμβάνεται στην φαρμακευτική αγωγή.