Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στην Εισαγγελία καλείται η 33χρονη μητέρα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στην Εισαγγελία καλείται η 33χρονη μητέρα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο... θρίλερ που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα - Δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ αναφέρουν ότι στην Εισαγγελία οδηγείται η 33χρονη μητέρα.

Ακόμα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, όμως οι τελευταίες εξελίξεις με τις τοξικολογικές εξετάσεις οδηγούν την Εισαγγελία να καλέσει άμεσα τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αθήνα για εξηγήσεις.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει η δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε να υπάρχει σφαιρική άποψη στους ανθρώπους της δικαιοσύνης.

Προφανώς έχει προκύψει κάποιο σοβαρό στοιχείο στην υπόθεση και ίσως έχει να κάνει με τις ουσίες που βρέθηκαν στην άτυχη Τζωρτζίνα. Η υπόθεση έχει πάρει τον χαρακτηρισμό του κατ' επείγοντος. Το γεγονός ότι ότι δεν υπάρχουν ευρήματα για παθολογικά αίτια του θανάτου του κοριτσιού τον περασμένο Ιανουάριο.

Λίγο πριν είχε γίνει μια πολύ σημαντική αποκάλυψη στην εκπομπή Live News, του Mega για τον θάνατο τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα όσα ειπώθηκαν η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι η κεταμίνη, η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την τροπονίνη που είχε διαρρεύσει ότι επίσης εντοπίστηκε στον οργανισμό του κοριτσιού.

Ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κεταμίνη. Πρόκειται για ένα ενδοφλέβιο αναισθητικό βραχείας δράσης, το οποίο εάν χορηγηθεί σε μεγάλες δόσεις προκαλεί άπνοια και θάνατο.

«Είναι μία ουσία που καταγράφεται ιατροδικαστικά και στη τοξικολογία, γιατί σε συγκεκριμένες δόσεις μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο», τόνισε.