Ληστές κρατούσαν όμηρο έγκυο στο Χαλάνδρι και την απειλούσαν με όπλο

Ληστές κρατούσαν όμηρο έγκυο στο Χαλάνδρι και την απειλούσαν με όπλο

Οι δράστες άρπαξαν 15.000 ευρώ και κοσμήματα και ξυλοκόπησαν άγρια τον σύζυγό της πριν εξαφανιστούν

Σκηνές από ταινία θρίλερ έζησε μία 32χρονη έγκυος το βράδυ της Τρίτης στο Χαλάνδρι, όταν συμμορία κακοποιών δεν δίστασε ακόμη και να τη σημαδεύσει με όπλο, προκειμένου να τη ληστέψει.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η 32χρονη επέστρεφε στο σπίτι της. Ανοίγοντας τη γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας που διαμένει με τον σύζυγο της, η γυναίκα έδωσε πρόσβαση στους ληστές, που είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Πριν καλά – καλά προλάβει να κατέβει από το όχημα της, οι τρεις εισβολείς την είχαν ακινητοποιήσει και με την απειλή πιστολιού την ανάγκασαν να τους ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού της.

Ένας από τους δράστες κρατούσε όμηρο την τρομαγμένη εγκυμονούσα, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν «φύλλο και φτερό» τη μονοκατοικία. Μάλιστα, απείλησαν τη γυναίκα με το πιστόλι, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Τελικά, οι εισβολείς κατάφεραν να βρουν περί τις 15.000 ευρώ σε μετρητά, κάποια ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

Για κακή του τύχη, λίγο πριν οι δράστες φύγουν από το σπίτι, μπήκε από την είσοδο ο σύζυγος της 32χρονης, τον οποίον οι δράστες απείλησαν με το όπλο και τον χτύπησαν άγρια. Μάλιστα, άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο, για να κερδίσουν λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθει από τον ξυλοδαρμό και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

Τα δύο θύματα έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και περιέγραψαν τους δράστες της ληστείας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.