Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Γρίφος με τον 12ο δράστη της επίθεσης – Είναι 35 ετών και ακούει στο όνομα «Ντίνος»

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Γρίφος με τον 12ο δράστη της επίθεσης – Είναι 35 ετών και ακούει στο όνομα «Ντίνος»

Ήταν οδηγός στο Polo με ασημί χρώμα - Οι υπόλοιποι 10 που έχουν συλληφθεί μόνο τον περιγράφουν στους αστυνομικούς

Στην Αστυνομία γνωρίζουν ότι στην επίθεση κατά των φίλων του Άρη στη Θεσσαλονίκη, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, υπήρχαν τρία αυτοκίνητα με χούλιγκανς του ΠΑΟΚ και καθένα είχε 4 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν 12 άνθρωποι που εμπλέκονται στη φονική ενέδρα, ωστόσο έχουν ταυτοποιήσει μόνο τα 11 μέχρι στιγμής. Εξακολουθεί να υπάρχει αίνιγμα με το 12ο άτομο που συμμετείχε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο, το Polo, που έστριψε στην οδό Γαζή σταματώντας μπροστά από το σημείο που κάθονταν ο 19χρονος και οι φίλοι του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών και ακούει στο όνομα Ντίνος, έχει χαρακτηριστική εμφάνιση, αλλά χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο κινείται ανάμεσα στους οπαδούς.

Η ανακρίτρια ζητά στοιχεία από τους συλληφθέντες και κανείς δεν τον ξέρει, με αποτέλεσμα να μην έχει ταυτοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα ενώ δεν έχει βρεθεί και το λευκό Polo. Οι απολογίες των 3 συλληφθέντων, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ήταν πολύωρες, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, η ανακρίτρια έχει τοποθετήσει μια οθόνη όπου προβάλλονται τα βίντεο της δολοφονικής επίθεσης, και ρωτά κάθε έναν κατηγορούμενο μεθοδικά για το τι βλέπει ακριβώς, πού βρίσκεται ο καθένας, ποια είναι τα πρόσωπα που καταγράφονται και τι κάνει ο καθένας.

Το ανώνυμο email

Σύμφωνα μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το παζλ της αιματοχυσίας ξεκλείδωσε ανώνυμο email που εστάλη στις αρχές και στο οποίο υπήρχε ένα βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα όλες οι κινήσεις των δραστών.