Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Δεν τον χτύπησα εγώ με το δρεπάνι», ισχυρίζεται ο 21χρονος

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Δεν τον χτύπησα εγώ με το δρεπάνι», ισχυρίζεται ο 21χρονος

Έγραψε γράμμα στην μητέρα του 19χρονου φίλαθλου του Άρη και αρνείται κατηγορηματικά ότι εκείνος τον σκότωσε

Μια νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μετά το γράμμα που έγραψε ο 21χρονος με το δρεπάνι και το έστειλε στη μητέρα του 19χρονου φίλαθλου του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 21χρονος διαβεβαιώνει ότι δεν χτύπησε ο ίδιος τον 19χρονο Άλκη και ζητάει συγγνώμη από όλη την οικογένεια.

Το γράμμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το έδωσε στον δικηγόρο του, κ. Λύτρα, για το παραδώσει στην οικογένεια του Άλκη.

Την άρνησή του για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη με το δρεπάνι εξέφρασε μέσω του συνηγόρου του ο 21χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος υποστηρίζει ότι άλλο φονικό όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονική επίθεση.

«Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του 21χρονου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή, Απόστολος Λύτρας.

«Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο» προσέθεσε ο κ. Λύτρας.

Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του υπογράμμισε ότι «είναι μετανιωμένος για το συμβάν» και ότι «ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού». «Όταν έρθει η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.