Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στους γονείς του

«Ξέρω ότι οι καρδιές σας ράγισαν» - Η ανάρτηση στη σελίδα Justice for Zackie στο Facebook

Συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου, που απευθύνεται στους γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος σκοτώθηκε σε δολοφονική επίθεση χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς του Άλκη από την πρώτη στιγμή απαντούν με αγάπη στο μίσος και η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, τους δηλώνει τη στήριξή της, με λόγια που ραγίζουν την καρδιά. Συγκεκριμένα, σε κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα Justice for Zackie στο Facebook η μητέρα του Ζακ γράφει στην οικογένεια του Άλκη:

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια.

Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα.

Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: "Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη".

Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας.

Κουράγιο και δύναμη.

Είμαστε δίπλα σας.

Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου».