Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό νέο ηχητικό και βίντεο από την επίθεση

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό νέο ηχητικό και βίντεο από την επίθεση

Καινούργια πλάνα από το τόπο που έγινε η επιδρομή των χούλιγκανς

Συγκλονίζουν τα νέα ντοκουμέντα με βίντεο και ηχητικό από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Τα πλάνα προέρχονται από βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακείμενου καταστήματος και δείχνουν τα δύο από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στην επίθεση να σταματούν μπροστά στο κατάστημα στον κάθετο δρόμο της οδού Γαζή.

Οι επιβαίνοντες φαίνονται να κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε αυτά για να φύγουν, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιεύει η εκπομπή Tlive του Alpha.

Το πρώτο είναι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος που προφυλακίστηκε. Δίπλα του κάθεται ο 20χρονος Αλβανός που όπως παραδέχθηκε κρατούσε μαχαίρι και τραυμάτισε ένας από τους φίλους του Άλκη στο πόδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος στο χέρι.

Στη συνέχεια, η εκπομπή παρουσιάζει και δεύτερο βίντεο όπου φαίνεται η επίθεση στον Άλκη. Σε αυτό φαίνονται δύο άτομα να τρέχουν από τα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου έγινε το φονικό, προς το τρίτο αυτοκίνητο που είχε στρίψει στην οδό Γαζή. Μάλιστα το βίντεο έχει και ηχητικό, όπου ακούγονται φωνές και κρότοι.

Στα επόμενα πλάνα φαίνεται και ένας από τους επιβαίνοντες στο λευκό αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα στο όχημα, προσπαθώντας να κρύψει κάτι μέσα στο μπουφάν του.

Δείτε τα ντοκουμέντα