«Βόμβα» από Κούγια για τη δολοφονία του Άλκη: Τι λέει για φωτογραφία που έχει στα χέρια του με τον 23χρονο συλληφθέντα

«Βόμβα» από Κούγια για τη δολοφονία του Άλκη: Τι λέει για φωτογραφία που έχει στα χέρια του με τον 23χρονο συλληφθέντα

Τι φέρεται να τον συνδέει με ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας - Ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου θύματος απαιτεί να μην υπάρξει συγκάλυψη

Αποακλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Σαββατοκύριακο. Ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου νεαρού  έριξε μια... βόμβα για το θέμα με μια φωτογραφία που έχει στα χέρια του με τον συλληφθέντα. Παράλληλα, αναρωτήθηκε, τι γίνεται με τους υπόλοιπους φερόμενους δράστες της επίθεσης, γιατί κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από κοινού και για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον των φίλων του θύματος.

Όπως τόνισε, «υπάρχουν 6-7 που κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Ανέφερε ότι τον προειδοποίησαν «για ενδεχόμενο συγκάλυψης και του προσκόμισαν φωτογραφία όπου ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι μαζί με αδερφικό του φίλο, γιο ανώτερου στελέχους της αστυνομίας του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης», τονίζοντας ότι αυτό «δεν αποτελεί κατηγορία, αλλά ενδεχόμενο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολούθως είπε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα λοστοί, μαχαίρια, χατζάρια στην έρευνα, όπου ο νόμος τα χαρακτηρίζει όπλα, αλλά έφεραν ένα κατηγορούμενο για όλα τα όπλα και δεν έγινε έλεγχος dna και αποτυπωμάτων για όλα τα όπλα.

Αναρωτήθηκε γιατί «δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο». Όπως είπε είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να συλλάβει τους άλλους έξι.