Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Με ανησυχεί ιδιαίτερα η μη σύλληψη των υπολοίπων δραστών»

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Με ανησυχεί ιδιαίτερα η μη σύλληψη των υπολοίπων δραστών»

«Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι. Μόνο εγκληματικές οργανώσεις με το πέπλο του συνδέσμου» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Στις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 19χρονου Άλκη τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο ποινικολόγος και συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ρ/σ Real Fm 107,1.

«Εκείνο που με ανησυχεί ιδιαίτερα, είναι μη σύλληψη των υπολοίπων 6 -7- 8, που πήγαν να σκοτώσουν ανθρώπους», είπε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην εξέλιξη των ερευνών της Αστυνομίας. Πρόσθεσε δε πως ο ίδιος είναι είναι στο «βαθύ σκοτάδι», όσον αφορά στη δικογραφία και τις έρευνες, ενώ εκτιμά, πως θα πάρει αντίγραφο της δικογραφίας το πρωί της Τρίτης, καθώς το προηγούμενο βράδυ αναμένεται να ολοκληρώσει την απολογία του ο 23χρονος κατηγορούμενος.

Επίσης, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τους φίλους του Άλκη, οι οποίοι πήραν χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ σήμερα του τηλεφώνησε ο πατέρας ενός εκ των δύο. Ο κ. Κούγιας είπε ακόμα, ότι θα μεταβεί αύριο στη Βέροια, για να συζητήσει με τους γονείς του άτυχου 19χρονου.

Ερωτηθείς, τέλος, για τον ρόλο των συνδέσμων των ομάδων, ο γνωστός ποινικολόγος ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι. Μόνο εγκληματικές οργανώσεις με το πέπλο του συνδέσμου».