Ανατριχίλα από το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στη μάνα του 19χρονου Άλκη

Ανατριχίλα από το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στη μάνα του 19χρονου Άλκη

Ολοκληρώθηκαν με 2 συλλήψεις οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια είναι πολλά, αν και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τον χαμό τους παιδιού τους. Διαδικτυακοί φίλοι της μητέρας του Άλκη προσπαθούν να βρουν λόγια ώστε να σταθούν στο πλευρό της.

Ανατριχίλα και δάκρυα στα μάτια φέρνει το μήνυμα που στέλνει στη μάνα του 19χρονου η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδης, Κούλα Αρμουτίδου, τη οποία άφησε το εξής μήνυμα:

«Αχ! Μελίνα μου. Είμαστε κι εμείς συντετριμμένοι με τη δολοφονία του παιδιού σου. Από την ώρα που συνέβη, κι εγώ και ο Γιάννης, είμαστε σε διαρκή αναστάτωση. Πονάμε μαζί σας. Λυπόμαστε από αυτήν την άνανδρη, άδικη επίθεση στο παιδί σου, που έφερε το τέλος της νιότης. Ακόμα ένα Άνθος της ζωής έφυγε. Ένας νέος άνθρωπος που , πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, αποφάσισαν κάποιοι ψευτονταήδες – μισαλλόδοξοι – αιμοσταγείς να βάλουν μια ταφόπετρα σ’ αυτόν τον Ανθό της Νιότης.

Είθε ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε να υπάρχετε. Γιατί ζωή δεν υπάρχει. Ξαφνικά σε ρίχνουν στα τάρταρα και δεν θα μπορέσεις ποτέ να ανέβεις ψηλά για να αντικρίσεις τον Ήλιο και την ελπίδα. Ξαφνικά σε ρίχνουν σ’ έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις αλλά συνεχώς βουλιάζεις, βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις – Μελίνα μου (τεμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το.

Σε λίγες ώρες θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου. Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου. Τα παιδιά μας είναι κομμάτια της ψυχής μας και της καρδιάς μας. Θα τα φυλάμε καλά και δεν θα επιτρέψουμε να τα ξανασκοτώσουν άνανδρα χέρια που θέρισαν με το δρεπάνι τα όμορφα νιάτα.Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας. Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα. Αγουρόπον μικρόν, Καλόν Παράδεισον να έχεις! Κούλα – Γιάννης»

Μια άλλη γυναίκα, από τις φίλες της μητέρας του Άλκη της γράφει «Τώρα μόλις τό έμαθα Γλυκιά Μας δασκάλα δεν μπορώ να τό πιστέψω Μάνες, μανούλες μητέρες τί παιδιά μεγαλώνουμε Έχω πάθει σοκ Μελίνα μου θερμά συλλυπητήρια στον Άγγελο σού Καλή Ανάσταση στο παλικάρι σου Στα δεξιά του κυρίου Χριστέ μου” ενώ κάποιος άλλος συμπληρώνει “Τα θερμά μου συλλυπητήρια κ. Μελίνα. Δεν υπάρχουν λόγια για τον άδικο χαμό του υιού σας. Εύχομαι η ψυχή του να μας κοιτά από εκεί ψηλά και να είναι καλά εκεί πάνω…..Από την άλλη εύχομαι (κακό είναι αυτό που θα πω), αυτός που το έκανε να το βρει διπλά….»

Δύο συλλήψεις στις έρευνες σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης

Εξάλλου, ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών, στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί κι άλλα αντικείμενα.

Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

Τι λέει η Αστυνομία για τις... εφόδους στους συνδέσμους

Για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε το απόγευμα σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης ενημερώνει με ανακοίνωσή της η αστυνομία, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης» και «στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».

Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη των δύο ατόμων διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τους υπευθύνους «δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».