Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος συλληφθείς ήταν με μαχαίρι και στα επεισόδια του Βόλου το 2017

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος συλληφθείς ήταν με μαχαίρι και στα επεισόδια του Βόλου το 2017

Ήταν πρωτοστάτης και στις τρομερές συγκρούσεις στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Νέας στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημισότητας για τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπάνου, στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες από την πρώτη στιγμή, για την διαλεύκανση της υπόθεσης και σύμφωνα με τα στοιχεία της ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής είναι «σκληρός» χούλιγκαν με βεβαρημένο παρελθόν σε θέματα οπαδικής βίας.

Είναι γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές και μάλιστα έχει παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία εκκρεμεί για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί και έχει σχέση με τον 23χρονο Αλβανό, είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ήταν και στα τρομερά επεισόδια που είχαν συγκλονίσει την χώρα, στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον Βόλο, τον Μάιο του 2017, όπως μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο 23χρονος είναι αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία να επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ που είναι πεσμένος στο έδαφος, κρατώντας μάλιστα στο χέρι του μαχαίρι ή κατσαβίδι.