Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές τριών υπόπτων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές τριών υπόπτων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Ανακρίνονται από τα εκπαιδευμένα στελέχη της ασφάλειας - Έχει γίνει αντιπαραβολή στοιχείων με σεσημασμένους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προσαχθεί τρία ύποπτα άτομα και εξετάζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης. Αυτό μετέδωσε το thesstoday.gr. 

Τρία άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και καταθέτουν αυτήν τη στιγμή ως ύποπτα για εμπλοκή στη δολοφονία του Άλκη.

Άμεσα αποτελέσματα είχε η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καθώς εντόπισε τους τρεις υπόπτους το βράδυ της Τρίτης και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Θέμα χρόνου ήταν η σύλληψη των δραστών αφού φέρεται να έχουν βρεθεί τα δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό BMW και ένα Citroen ίδιου χρώματος, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες επέβαιναν οι δράστες.

Οι έρευνες των αρχών πέρα από τη σύλληψη του φυσικού αυτουργού στρέφοντα εναντίον τουλάχιστον επτά ατόμων τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση που φαίνεται πως στόχο δεν είχε τον 19χρονο αλλά κάποιον άλλον από τους τέσσερις νεαρούς με τους οποίους ήταν μαζί.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στην κατοχή τους βρίσκεται και το δρεπάνι από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον μοιραίο θάνατο του.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 4μηνο έχουν συλληφθεί 350 ανήλικοι με όπλα στην κατοχή τους,  ενώ μάλιστα , όπως λένε ,δεν τους ενδιαφέρει να συλληφθούν και  το χρησιμοποιούν ως παράσημο στο δικό τους χώρο και τη ζούγκλα της οπαδικής βίας.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου, εξέφρασε και  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και μάλιστα τόνισε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.